Reklame

Manden skrev en besked til ejendommens beboere. Det, som stod i beskeden, gjorde, at han pludselig blev en sand helt og et eksempel til efterfølgelse for andre!

2020-04-18 16:48:51

Med alle de frygtelige nyheder vi hver dag hører i forbindelse med corona-pandemien, er der også nogle, som får os til at føle os stolte over at være mennesker, og som er et bevis på, at i vanskelige tider begynder folk at hjælpe hinanden.

En sådan lokalsamfundets helt er den 59-årige Mario Salerno fra Brooklyn, som har omkring 80 lejligheder og 200 lejere i forskellige dele af Williamsburg og Greenpoint. Den 30. marts anbragte han en besked på hoveddøren på sine beboelsesejendomme med følgende besked: ”Bemærk: Jeg skal ikke have nogen husleje for april 2020. Forbliv sikre, hjælp jeres naboer og vask hænder!!!” . Som han fortalte i et interview, traf han beslutningen efter at have lyttet til flere lejere, som kæmpede med at få økonomien til at hænge sammen. Rigtigt mange mennesker over hele verden har følt de finansielle konsekvenser af coronavirus. Mario forklarede, at hans hovedbekymring lige nu er helbredet og hvordan hans lejere føler sig tilpas. Samt at de kan tillade sig at købe fødevarer og fylde op i køleskabet.

Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

DEN MEST HISTORIE

Reklame

Se lignende historier

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
Deldette.dk

Der kommer nyt spændende materiale hver dag Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

x