Reklame

Den unge kvindelige ambulanceredder er på vej til arbejde. Hun bliver mundlam, da hun finder ud af, hvad naboerne gør for hende.

2020-04-08 11:21:56

Under Covid-19 pandemien bombarderes vi dagligt med masser af rædselsvækkende informationer. For de fleste af os, er det vanskeligt at lytte til nyhederne og den konstant stigende mængde dødsfald eller se de frygtindgydende billeder af lidende på hospitaler over hele verden. Det er læger, sygeplejersker og ambulancereddere, som er i frontlinjen. De er ofte unge og psykisk uforberedte på det, som de nu hver dag udsættes for på arbejdet. De er ikke bare fysisk udkørte, men også psykisk, for de er ikke i stand til at hjælpe alle. Hver eneste dag dør masser af mennesker for deres øjne. Men hvis de giver op, bliver det endnu værre. Derfor er der nu også mange mennesker, som mobiliserer sig i forskellige sociale aktiviteter, for at støtte det medicinske personale og vise, at de værdvætter deres enorme arbejde.

En af den slags aktiviteter blev iværksat af naboerne til den unge kvindelige ambulanceredder, som lever og arbejder i Basingstoke i Storbritannien. Tayla Porter er blot 22 år gammel, og hendes liv er diametralt ændret på grund af coronavirus-epidemien. Hver dag, når hun vender hjem, er hun både udkørt og grædefærdig; og det er både familien og naboerne klar over. En dag, da hun var på vej til arbejde til endnu en hård dag, gik alle naboerne ud foran deres hjem, hvor de begyndte at klappe og råbe hurra. På taget på hendes bil fandt hun ydermere en kage, som naboerne havde bagt. Hele kvarteret gik sammen for at hylde og takke hende. Hendes forældre var lige som Tayla selv dybt bevægede; de kunne slet ikke forestille sig, at så mange mennesker ville tage del i den aktion, som Taylas mor, Ala, organiserede.

Se selv denne bevægende film og del den med andre. Måske bor der nogen i jeres kvarter, som har brug for sådan en gestus. Det koster os ikke noget, men det giver utroligt meget til modtageren.


Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Reklame

DEN MEST HISTORIE

Se lignende historier

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
Deldette.dk

Der kommer nyt spændende materiale hver dag Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

x