Reklame

Deltageren i konkurrencen udfører et Elvis-nummer så fremragende, at dommerne simpelt hen bare må bruge den gyldne tast!

Det er altid vanskeligt at synge sin egen version af en kendt melodi, særligt hvis originalen blev udført af sådan en stjerne som Elvis. Kongen af Rock havde en unik stil og stemme, så det er særdeles vanskeligt at konkurrere med hans egne melodier.

Publikum er derfor som regel skeptiske, når der i programmer af typen talentshow viser sig en deltager, som beslutter sig for at synge en melodi, lavet af en stjerne som Elvis. Sådan var det også da Barry Darcy kom op på scenen i den irlandske udgave af Got Talent. Barry Darcy havde besluttet sig for at synge til melodien "The Wonder of You" af Elvis Presley.

Men hans deltagelse vil længe blive siddende i erindringen hos programmets faste seere. Ikke bare modtog han en stående ovation, men en af dommerne, Louis Walsh, erklærede i al sin enkelhed: "Jeg ved ikke, hvor du har gemt dig indtil nu", hvorefter han trykkede på den gyldne knap, som garanterede Barry, at han kunne gå videre til næste etape i programmet.

Hør selv den fremragende stemme, som denne Got Talent-deltager præsenterer os for. Dette er Barry Darcy med melodien "The Wonder of You". Vi venter på jeres kommentarer, skriv og lad os høre, om I også synes, han fortjente den gyldne knap?

Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Reklame

DEN MEST HISTORIE

Se lignende historier

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
Deldette.dk

Der kommer nyt spændende materiale hver dag Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

x