Reklame

Katten fra dyreinternatet kan ikke gå, men da dens mennesker giver den et gangapparat, sker der et mirakel.

Dette er en virkelig sjælden historie om denne skønne kat med navnet Tumper. Katten havde ikke en let start i livet. Den blev født et sted, hvor der var en masse dyr, men menneskene forsømte den totalt. Derfor kom den til et dyreinternat.

Ydermere lider Tumper af en meget sjælden neurologisk sygdom, som gør, at den ikke kan gå. Heldigvis fandtes der en kærlig familie, som gerne ville have katten.

På grund af sit handicap kunne Tumper ikke lege med de andre katte, selv om det var tydeligt, at det var det, den længtes efter. Den havde simpelt hen problemer med at bevæge sig. Når den ville et andet sted hen, måtte den krybe afsted på bagpoterne.

Så kom dens mennesker på en ide om at få lavet et specielt gangapparat til den. Tumper ønskede med det samme at komme i gang med at gå. Og det i en sådan grad, at den efter to uger prøvede at bevæge sig uden gangapparat. Og nu er katten i stand til at løbe og lege med de andre katte. Det er virkelig en inspirerende historie. Det er pragtfuldt, at der er mennesker, som gør alt hvad de kan for sådan nogle dyr som Tumper.

Se selv dette bevægende materiale

Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Reklame

DEN MEST HISTORIE

Se lignende historier

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
Deldette.dk

Der kommer nyt spændende materiale hver dag Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

x