Reklame

Har der sat sig en ært eller en lille perle fast i næsen på dit barn? Takket være dette lille trick kan du nemt få den ud igen!

Små børn er nogen gange i stand til at bibringe forældrene en god portion stres. Nogen gange er de også i stand til at overraske med deres "opfindsomhed", for hvad kan man ellers kalde det, når barnet putter en ært (eller en plastikperle) op i næsen?

Det viser sig imidlertid, at der findes et lille trick, som nemt kan redde os i denne vanskelige situation. På nedenstående optagelse viser en far metoden i praksis sammen med sin søn, som under måltidet puttede en ært op i næsen.

Der er mange forældre som har kommenteret optagelsen og takket for det trick, som kan hjælpe dem og deres børn. Der er endda en, som takker for, at han ikke blev nødt til at vente 3 timer på skadestuen.

Det er et ganske enkelt lille trick. Faren lukkede sønnens andet næsebor med sin finger, og pustede derefter ind i munden på ham. Se selv, hvor effektivt det lykkedes ham at få ærten ud af sønnens næsebor.

Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Reklame

DEN MEST HISTORIE

Se lignende historier

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
Deldette.dk

Der kommer nyt spændende materiale hver dag Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

x